Call Me 0763.52.30.39

Strada Tepes Voda nr 4 , sector 2

Follow Me
Make-up artist > Machiaje  > Pro sau contra Micropigmentarea?

Pro sau contra Micropigmentarea?

Micropigmentarea este inlocuitorul tatuajului in estectica faciala.
Ea poate fi folosita in : intensificarea liniei genelor, remodelarea sprancenelor sau crearea iluziei optice de marire a buzelor.
Practic este un machiaj semi-permanent care ajuta, prin crearea anumitor linii si umbre, la corectarea anumitor defecte sau nevoi.
Semi-permanent inseamna ca timp de 2-3 ani va veti trezi in fiecare dimineata mai frumoasa si veti scapa de stresul de a pleca nemachiata la serviciu castigand timpul dedicat acestui tabiet femeiesc, numit machiaj!
Cele mai multe dintre noi se tem de durere sau ca acest artificiu sa nu fie evident! Din acest motiv vreau sa va spun ca senzatia va fi una de disconfort nu de durere, folosinduse la suprafata pelii creme anestezice.
Cat despre evidenta micropigmentari vreau sa va spun ca in acest procedeu sprancenele NU se rad sau tund, pastranduse toate firele necesare pentru a ajunge la forma ideala.Mai mult de atat, culorile sunt naturale si bio.
Din acest motiv zic eu ca este o alegere foare buna pentru a avea sprancene perfecte, in caz ca natura nu a fost prea darnica cu noi!

Indrazniti sa fiti frumoase!

No Comments

Leave a reply